Home Izbori Demokratska stranka predstavila predizborni spot

Demokratska stranka predstavila predizborni spot

103
0
DS - Srbija izbori
Foto: N1

Demokratska stranka objavila je predizborni spot „Glasaj sigurno za vraćenje plata i penzija“ i pozvala građane da 24. aprila izađu na izbore i da se opredele za one koji su brana atmosferi straha, nasilja, jednoumlja i neznanja.

U spotu se, uz građane, pojavljuju i doajeni srpskog glumišta Mira Banjac i Branislav Lečić, samo neke od mnogobrojnih ličnosti koje su podržale DS, saopštila je ta stranka.

Oni su time prepoznali važnost borbe DS za normalnu i pravednu Srbiju i rešenost da prvi korak u tom pravcu mora da bude vraćanje otetih plata i penzija, navodi se u saopštenju.

Lečić je rekao da „građani više nemaju uticaj na politički život zemlje i da je zato bilo bitno da se nađe tačka okupljanja koja bi mogla predstavljati opoziciju“ dodavši da je to DS.

„Zato jesam član DS i čovek koji je pomogao da se DS čuje jer ne može da probije medijsku blokadu“, ocenio je Lečić.

On je istakao da je svestan da demokratija ne može odmah da dođe, ali da je sada neophodno da se građani angažuju i glasaju kako bi se stvorila ravnoteža između pozicije i opozicije.

Prema njegovim rečima, građani ne mogu sebi da priušte još četiri godine za gubljenje, a u izboru između onoga što vide na televizoru i u svom frižideru jasno je šta će izabrati.

Izvor: N1

Početna

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here