Home Izbori Rašković Ivić: Mi smo potpuno drugačiji od ostalih

Rašković Ivić: Mi smo potpuno drugačiji od ostalih

78
0

Predsednica Demokratske stranke Srbije Sanda Rašković Ivić izjavila je u Kruševcu da je koalicija DSS i Dveri potpuno drugačija od svega onoga što postoji na političkoj sceni Srbije, drugačija i od vasti i od parlamentarne opozicije.

Pored velikih državotvornih tema koje su dobro poznate, a to znači „ne u Evropsku uniju, ne u NATO, sačuvati Ustav Srbije i očuvati Kosovo i Metohiju unutar granica Srbije“, naša novina na ekonomskom planu je oslanjanje na Rusiju i ekonomski patriotizam, rekla je Rašković Ivić.

Prema njenim rečima, koalicija DSS i Dveri se zalaže za saradnju sa Ruskom federacijom i osnivanje Kancelarije za saradnju sa Rusijom.

Ekonomski patriotizam znači podržavanje i forsiranje domaćih proizvođača, poljoprivrednika i domaćih privrednika, rekla je ona i dodala da se koalicija DSS i Dveri oštro protivi prodaji resursa kao što su Telekom, Elektroprivreda Srbije i lekovitih banja.

Rašković Ivić smatra da oslobađajuća presuda lideru Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju ne može bitno da utiče na pad biračko tela koalicije DSS i Dveri.

„Glasačko telo, koje je žrtva tranzicije, otišlo je Aleksandru Vučiću očekujući od njega da izvuče keca iz rukava i postane radikalni borac za radnička prava. On je, međutim, počeo da proizvodi nove žrtve ove nove tranzicije i upravo ti ljudi će mu okrenuti leđa i vratiće se svom starom jatu i šefu Vojislavu Šešelju“, zaključila je Rašković Ivić.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here