Home Izbori Jovanović, Tadić i Čanak: Nema boljih od nas trojice

Jovanović, Tadić i Čanak: Nema boljih od nas trojice

85
0

Lideri „Saveza za bolju Srbiju“ Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i Boris Tadić ocenili su u Šidu da na srpskoj političkoj sceni nema boljih od njih trojice, saopšteno je danas.

„Ko ima bolju ideju? Ko ima bolju ideju kojom će se sve to daleko jednostavnije rešiti. Nema toga… Pogledajte oko sebe, pogledajte jedni druge. Nekom može da se sviđa ono što vidi, nekom može da se ne sviđa. Ali, jedno je sasvim sigurno – boljih od nas nema“, istakao je Čanak.

Na predizbornom skupu u Šidu, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak naveo je da se od liste te koalicije traži nemoguće, odnosno da promeni stvari i „podigne narod koji je gažen sve ove decenije“.

„I upravo zato što se od nas traži nemoguće, to ćemo i uraditi“, rekao je Čanak.

Predsednik Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović postavio je pitanje ko će stati pred (lidera Srpske radikalne stranke) Vojislava Šešelja, kada pomisli da u 2016. godini radi ono što je radio devedesetih godina.

„Hoće to (Tomislav) Nikolić? Pa znate i vidite da neće i ne može. Da li će (Aleksandar) Vučić? Neće i ne može ni on. Ko će stati? Staće Čanak, staće Boris, staću ja sa njima, staćemo svi mi koji smo oduvek stajali pred svakom vrstom ludila, nacionalizma, ekstremizma i zla. I to je večita borba“, rekao je Jovanović.

On je rekao da iz tog mesta treba da bude poslata i poruka tolerancije.

„Čuće u Hrvatskoj da postoji drugačija politika, ona koja je prevazilazila one podele iz ’90, ona koja je poštovana i prihvaćena od svakog pristojnog građanina te zemlje. Nikad nećemo dozvoliti ta paljenja zastava, te pretnje Evropi, pretnje susedima, klicanje u ime neke ‘Velike Srbije’ koja je milione uništila“, rekao je on.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here