Home Izbori Gojković: Vučiću i SNS-u nije stalo do vlasti

Gojković: Vučiću i SNS-u nije stalo do vlasti

67
0
gojko-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke Maja Gojković kaže da lider te stranke Aleksandar Vučić neće moliti lidera nijedne partije da uđe u Vladu Srbije, jer mu nije stalo do vlasti, već do budućnosti Srbije.

„Vučiću i SNS nije stalo do vlasti i do fotelja. Mi ćemo biti jaka opozicija svima koji će se ujediniti. Sada više nema tajni svi lideri izlaze javno u medije i govore o tome da će njih nekoliko moliti. Neće ih Aleksandar Vučić moliti. Ne mogu da zamislim takvu situaciju“, rekla je ona za televiziju Pink.

Komentarišući izjavu lidera SPS Ivice Dačića da će ga Aleksandar Vučić „moliti na kolenima“ da uđe u novu vladu, koju su preneli mediji, Gojkovićeva je rekla da Aleksandar Vučić neće nikoga moliti.

„Možda je njihovom lideru stalo po svaku cenu da bude premijer ili ministar. S druge strane postoji Aleksandar Vučić kome nije toliko stalo do vlasti. Stalo mu je do budućnosti Srbije, da krene napred kao što je krenula u poslednje dve godine“, rekla je Gojkovićeva.

Ona je navela da će koalicija oko SNS biti opozicija ako u Skupštini Srbije bude imala manje od 126 poslanika. „Aleksandru Vučiću niko nije verovao pre nekoliko nedelja kada je govorio da će se svi ujediniti protiv SNS. Pogledajte kakvi su programi drugih stranaka – Mrzimo Vučića“, rekla je Gojkovićeva.

Ona je rekla da su se posle incidenta na pijaci Đeram, kada su napadnuti članovi Demokratske stranke, odmah udružile dve partije „na relaciji (Dragan) Šutanovac i (Vojislav) Šešelj“ i počele da napadaju Vladu.

„Svi se lako ujedinjuju bez obzira na ime stranke. Očigledno je da njima ne smetaju razlike među njima…njih interesuje da samo naprave vladu protiv SNS i Vučića“, navela je Maja Gojković.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here