Home Izbori Gojković: Vojvodina zaslužuje bolju i odgovorniju vlast

Gojković: Vojvodina zaslužuje bolju i odgovorniju vlast

69
0

Članica Predsedništva SNS-a Maja Gojković izjavila je da Vojvodina zaslužuje da nakon 24. aprila dobije bolju i odgovorniju vlast, kojoj će svi građani biti jednaki i koja neće iznositi uvrede na račun pripadnika nacionalnih manjina.

Gojkovićeva je istakla da građani Vojvodine očekuju izvinjenje Bojana Pajtića.

„Verujem da građani Vojvodine neće preći preko uvrede koju je Pajtić uputio nacionalnoj manjini Slovaka i mi svi zajedno i dalje očekujemo da se izvini za ono što je izgovorio“, navela je Gojkovićeva u Kuli, nakon obilaska štanda SNS-a i razgovora sa građanima.

Funkcionerka SNS-a smatra da bi vlast DS-a i Bojana Pajtića u Vojvodini mogla da se uporedi sa vukom u jagnjećoj koži, koji je 16 godina govorio jedno, a kad je shvatio da će građani 24. aprila izabrati budućnost, a ne oličenje prošlosti koju još uvek oslikava u Vojvodini, pokazao svoju prirodu rečima koje je uputio Slovacima i uvredama na račun ne samo Slovaka, već i svih manjina.

„Mi smo ponosni što su nam svi građani Srbije jednaki, zalažemo se da i AP Vojvodina i Srbija budu takve kakve jesu – ovde su svi građani bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost jednaki“, istakla je Gojkovićeva.

Dodala je da očekuje da 24. aprila AP Vojvodina dobije odgovornu vlast koja će se posvetiti otvaranju novih radnih mesta, privlačenju investicija i poboljšanju stanja u zdravstvu i obrazovanju.

Gojkovićeva je navela da Kula, kao i mnoge druge opštine u Vojvodini, u kojima na vlasti nije DS, nemaju nikakvu pomoć niti podršku pokrajinske vlasti, što govori da je Pajtiću i DS-u bitan samo partijski i lični interes.

„Vojvodina zalužuje bolje i 24. aprila će građani pokrajine odlučiti da li su zadovoljni ovakvim stanjem, a verujem da nisu i da će glasati za budućnost i listu ‘Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje'“, zaključila je Gojkovićeva.

U Kuli je obišla radove na izgradnji kanalizacione mreže u dužini od 3,5 kilometara koja će rešiti problem kanala Begejac, koji je jedna od najkritičnijih ekoloških tačaka.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here