Home Izbori Kliping o kampanji: SNS sat vremena, SVM 23 sekunde na TV-u

Kliping o kampanji: SNS sat vremena, SVM 23 sekunde na TV-u

134
0
SNS - Srbija izbori
Foto: N1/SNS

Srpska napredna stranka je od 25. marta do 1. aprila zadržala ubedljivo prvo mesto po sekundama posvećenim predizbornim aktivnostima, a za njom slede Demokratska stranka i koalicija SDS-LDP-LSV, pokazala je objavljena analiza agencije Kliping.

U saopštenju se navodi da su SNS i njeni koalicioni partneri u glavnim informativnim emisijama TV stanica sa nacionalnom pokrivenošću svoje poruke preneli u okviru 3.519 sekundi.

Kako je navedeno, za naprednjacima slede Demokratska stranka sa 1.268, odnosno koalicija SDS-LDP-LSV sa 1.208 sekundi pojavljivanja.

Sve ostale predizborne liste bile su znatno manje zastupljene, pa su tako radikali dobili 989 sekundi, pre
svega zahvaljujući oslobađajućoj presudi Haškog tribunal Vojislavu Šešelju, koalicija SPS-JS je na raspolaganju imala 971, a DSS i Dveri 776 sekundi, navodi Kliping.

Pokret „Dosta je bilo“ i Savez vojvođanskih Mađara nalaze se na samom začelju liste sa svega 34, odnosno 23 sekunde u periodu od 25. marta do 1. aprila, piše u saopštenju.

Fokus kampanje je i dalje na međusobnim napadima političkih stranaka, što se pre svega odnosi na SNS i DS, koji su znatan deo svojih obraćanja posvetili međusobnoj raspravi o napadu na funkcionere DS u Beogradu i utvrđivanju krivca za taj incident, ocenio je Ilija Vučević iz agencije Kliping.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here