Home Kragujevac Predata i proglašena lista SRS-a

Predata i proglašena lista SRS-a

190
0
SRS Kragujevac - Srbija izbori
Foto: http://izborikg.com/

Srpska radikalna stranka predala je večeras Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu “Dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka“. Na ovoj izbornoj listi nalazi se 50 kandidata za odbornike Skupštine grada Kragujevca raspisane za 24.april 2016.godine. Na listi radikala nalaze se: Nenad Arsenijević, Irena Stefanović, Dragan Lojanica, Milojko Popović, Migana Aleksić, Zoran Bajić i drugi.

Prvi na izbornoj listi ”Dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka” Nenad Arsenijević rekao je da SRS očekuje pobedu i obrazložio da to u njihovom slučaju znači povratak u parlament. ”Želimo da se vratimo u parlament i to svi naši parametri pokazuju, takvo je raspoloženje kod naših građana. Mi građanima Kragujevca nudimo suštu suprotnost od svih ostalih. U Kragujevcu je specifična situacija – tokom poslednje četiri godine sve stranke su učestvovale u vlasti osim SRS-a. Mislim da narod to treba da narod treba to da nagradi da srpske radikale vrati tamo gde im je mesto – u parlament grada Kragujevca”, rekao je Arsenijević. On je dodao i da će se povratkom srpskih radikala vratiti stari sjaj Kragujevca.

Nakon uvida u kompletnu dokumentaciju koju je predala Srpska radikalna stranka Gradska izborna komisija je na XXI sednici donela rešenje o proglašenju izborne liste ”Dr Vojislav Šešelj Srpska radikalna stranka”. Ovo je dvanaesta po redu proglašena izborna lista za učešće na lokalnim izborima u Kragujevcu.

Izvor: http://izborikg.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here