Home Izbori DS–LDP–NPS, SA NOVINARIMA NA ŠETALIŠTU PORED IBRA

DS–LDP–NPS, SA NOVINARIMA NA ŠETALIŠTU PORED IBRA

207
0
DS Kraljevo - Srbija izbori
Foto: KraljevOnline/ds

Kraljevo – Koalicija za bolje i pravedno Kraljevo održala je konferenciju za novinare na bedemu – šetalištu pokred Ibra.

Konferencija za novinare održana je mestu koje je do pre samo par godina bilo najugroženije na teritoriji Kraljeva. Usled velikog vodostaja Ibra, postojala je velika opasnost da celo naselje na levoj obali reke, odnosno veliki deo Karađorđeve ulice završi u lbru sa nesagledivim posledicama.

“Koalicija na čelu sa Demokratskom strankom nije čekala skrštenih ruku, već je odmah reagovala izradom projekata i formiranjem stručnih timova i krenula u realizaciju ovako velikog i kapitalnog posla. Uz pomoćVlade i resornog ministarstva pristupilo se izgradnji obaloutvrde i šetališta i to na delu koji su bili najkritičniji”, rekao je Vukomir Mitrović, DS nosilac liste.

Vrednost ove investicije iznosila je preko 200 miliona dinara a radove su izvodile specijalizovane lokalne kompanije.

“Za razliku od nas, sadašnja vlast već dve godine obećava žiteljima sela oko Zapadne Morave, koja su već četiri puta stradala od poplava u periodu od dve godine, izgradnju zaštitnog bedema, ali od datih obećanja do danas nije ništa konkretno učinjeno. Meštani su ovako ostavljeni u strahu od novih elementarnih nepogoda – poplava, bez ikakve nade da će njihov višegodišnji problem biti rešen”, nastavio je Mitrović.

“Poštovani građani Kraljeva, 24. aprila imate šansu da birate one koji su spremni da odmah rešavaju aktuelne probleme, one koji znaju da obezbede novac i realizuju kapitalne investicije od opšteg interesa, one koji

znaju da zaposle naše građane i naše lokalne firme i one koji znaju da unapred prepoznaju moguće izazove, na jednoj strani, ili one koje predvodi SNS, kod kojih je sve svedeno na puka obećanja. Sigurni smo da se samo znanjem i lokalnim patriotizmom možemo boriti za bolje i pravedno Kraljevo”, poručio je Vukomir Mitrović.

Izvor: KraljevOnline http://www.kraljevo.biz

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here