Home Izbori Vojvođanski SNS neće Maju Gojković

Vojvođanski SNS neće Maju Gojković

78
0
_T5U0960
Foto: Darko Ćirkov

Odluka Predsedništva SNS da Maja Gojković bude nosilac liste za pokrajinske izbore izazvala je veliko nezadovoljstvo među vojvođanskim naprednjacima, piše današnji Blic.

Ovo kadrovsko rešenje bilo je iznenađenje za većinu članova pokrajinskog odbora SNS. Najviše je bio zatečen Igor Mirović, potpredsednik SNS, koji je očekivao da će on biti prvi na listi. Zbog toga je i tražio razgovor sa liderom stranke Aleksandrom Vučićem kako bi dobio objašnjenje za njegovo potiskivanje sa prvog mesta.

Blic prenosi izjavu jednog funkcionera SNS-a koji tvrdi da je Miroviću u novembru obećana fotelja pokrajinskog premijera, zbog čega je trebalo da bude nosilac liste, pa mu je ovakav preokret teško pao. Dodaje da su i aktivisti SNS-a demotivisani da vode kampanju jer smatraju da Maja Gojković to mesto nije zaslužila i da sa njom mogu da izgube značajan broj glasača.

“Ljudi oko Igora Mirovića, ali i oni okupljeni oko gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, kao i aktivisti nisu spremni da peglaju Majine grehe iz prošlosti u vezi sa menjanje partijskih knjižica, ali i s privatizacijom ATP Vojvodine”, tvrdi sagovornik Blica.

Izvor: http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here