Home Izbori „Karić, Ilić, Drašković, Vulin… Na šta liči to?“

„Karić, Ilić, Drašković, Vulin… Na šta liči to?“

78
0
Tadić i Jovanović - Srbija izbori
Foto: B92, LDP

Beograd — Čedomir Jovanović i Boris Tadić, nosioci izborne liste „Savez za bolju Srbiju“, istakli su da se mora konsolidovati demokratska Srbija.

„Nismo to uradili pre izbora, moramo to uraditi posle izbora, inače će ostati zemlja na kusom i repatom. Na koaliciji od PUPS-a do Karića…Velja Ilić, Vuk Drašković, Nenad Popović, PUPS, Vulin…Na šta liči to? Pa to vam je slika Srbije u kojoj mi sutra treba da živimo“, istakao je predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.

On je izjavio da su izbori pred nama prilika da glasamo za svaku nepravdu kojoj je zemlja bila izložena u prethodne četiri godine.

„Dajte da na tim izborima tražimo podršku za sve ono što je trebalo da se uradi, a nije se uradilo, pa da razmišljamo o toj našoj deci koja valjda treba da žive ovde“, naveo je Jovanović.

Jovanović i Tadić su su u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne i lokalne izbore, u Beogradu razgovarali sa kandidatima za opštinske izbore.

Predsednik SDS Boris Tadić je izjavio da je potrebno definisati novu politiku za Beograd.

„Mi smo se okupili ovde da definišemo novu politiku za Beograd i da kažemo šta mora da se čini. Nesumnjivo je da svaki građanin u Beogradu zna da se ništa ne radi na infrastrukturi, da nema nikakvog posla oko investicionog održavanja, da su svi sistemi koji treba ljudima da olakšaju život u kud i kamo lošijem stanju nego što je to bilo u prošlosti. I ono što je ranije bilo obezbeđeno, kao krediti vrlo povoljni za završavanje petlji i infrastrukture oko Beograda, kao na primer petlje na Tošinom bunaru – ne radi se na tome“, rekao je Tadić.

On je dodao da se ne radi ni na najopterećenijem putu u Srbiji, a to je obilaznica oko Beograda i da je sve što je rađeno, rađeno u vreme njegove vlasti.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here