Home Izbori DS: Od danas sa građanima oči u oči, jer kampanja nije fer

DS: Od danas sa građanima oči u oči, jer kampanja nije fer

81
0

Demokratska stranka od danas izbornu kampanju nastavlja direktnim kontaktima sa građanima jer Srpska napredna stranka ne dozvoljava jednak prostor u medijima tako da kampanja nije fer, izjavio je predsednik Gradskog podbora DS Balša Božović.

On je u stranačkom saopštenju naveo i da je namera predstavnika DS da „zajedno sa građanima Beograda i Srbije razgovaramo oči u oči, da im predstavimo naš program i da ih ohrabrimo da 24. aprila izađu na izbore i glasaju za DS“.

Božović je reao i da se DS na to odlučila „pošto postoji očigledan medijski mrak već nekoliko godina“ i zato što „ova izborna kampanja nije fer“ a „vlast koju SNS (predvodi) ne dozvoljava jednak prostor na medijima“

„To nama ne smeta i mi se ne žalimo, mi ćemo danas krenuti u karavan po Beogradu gde ćemo obići svaku pijacu i sve građane Beograda… Želimo da zajedno sa građanima Beograda i Srbije razgovaramo oči u oči, da im predstavimo naš program i da ih ohrabrimo da 24. aprila izađu na izbore i glasaju za Demokratsku stranku“, istakao je on.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here