Home Izbori 2016 Ljajić: Mogu da pobede ako umrem, drugačije ne

Ljajić: Mogu da pobede ako umrem, drugačije ne

206
0
izbori prebrojavanje glasova 1
Foto: Darko Ćirkov

Novi Pazar — Koalicija koju predvodi Aleksandar Vučić je brana ekstremizmu, radikalizmu i šovinizmu, izjavio je lider SDPS Rasim Ljajić.

Ljajić je na predizbornom skupu u naselju Požega u Novom Pazaru rekao da postoje stranke koje bi htele da Srbiju vrate u devedesete godine i da postoje one koje žele da Srbiju vrate sa puta ka Evropskoj uniji.

„Postoje stranke koje bi želele da Srbija bude neko pusto ostrvo, samo sa sobom. Ova lista će to da spreči, a da bi se to sprečilo, potrebni su vaši i naši glasovi i mi te glasove moramo da donesemo“, rekao je lider SDPS.

Ljajić je pojasnio da je veoma bitno da se u Novom Pazaru glasa za broj jedan na oba listića, te da je pođednako važno kako za tu koaliciju u Novom Pazaru, tako i za tu koaliciju na nivou Srbije.

„Ne zaboravite, našeg imena nema na toj listi, ali smo mi toj koaliciji najznačajniji partner. Nemojte da se obrukamo. Ja sam siguran da ćemo mi doneti najviše, siguran sam da mi obraz izgubiti nećemo i da ćemo sa snagom koju ćemo doneti moći da tražimo i da dobijemo“, rekao je on.

Predsednik SDPS je pozvao članove i simpatizere da u ovih 28 dana do izbora bitno da se nastavi kako se i do sada radilo, a to je mirno i civilizovano.

Ljajić je podsetio da se neki dan na lokalnim portalima pojavila vest da je umro.

„Pustili su vest da sam umro, ljudi su me zvali da me pitaju i kažu da piše na portalima da sam umro. Oni znaju da mogu da pobede samo ako umrem, oni drugačije ne mogu da pobede“, zaključio je Ljajić.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here