Home Izbori Vučić: Ovo je borba za budućnost i neće biti laka

Vučić: Ovo je borba za budućnost i neće biti laka

72
0
SNS - Srbija izbori
Foto: RTS

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas, na konvenciji te stranke u Leskovcu, da predstoji borba za budućnost Srbije i da ona neće biti laka.

Vučić je, u obraćanju članovima i simpatizerima koalicije okupljene oko naprednjaka, rekao da nije saglasan sa mišljenjem predsednika Nove Srbije Velimira Ilića i gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da će pobeda na predstojećim izborima biti laka i da će ta koalicija sigurno pobediti.

„Nije ni lako, i uopšte nije sigurno da ćemo da pobedimo“, rekao je Vučić.

Kako je istakao, pristalice te stranke treba da imaju u vidu da oni koji Srbiju žele da vrate u prošlost, bez obzira što se ni u čemu ne slažu i što jedni o drugima govore i misle loše, mogu da se ujedine za samo 24 sata.

I koliko god da izgleda da imaju malo podrške u narodu, kada se skupe i ujedine mogu da naprave većinu.

I zato je važo da dobro znate da opuštanja nema, ni jednog sekunda, da je ovo borba za budućnost Srbije u kojoj budućnost Srbije mora da pobedi prošlost i one koji su uništavali Srbiju u prošlosti, poručio je Vučić.

Konvencija je počela višeminutnim skandiranjem „Aco, Srbine“.

Ministar Velja Ilić je rekao da su svi došli da pozdrave onog koji je jedini sposoban da sve ujedini s ciljem da Srbiji bude bolje.

„A to je sadašnji premijer i budući premijer Aleksandar Vučić“, rekao je Ilić.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here