Home Izbori SPS-JS: Srbija ne može bez levice

SPS-JS: Srbija ne može bez levice

124
0
SPS-JS - Srbija izbori
Foto: N1

Čelnici Koalicije Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija obišli su građane Stare Pazove, Rume i Sremske Mitrovice i predstavila socijalni program za Vojvodinu, po uzoru na Jagodinu.

Oni su rekli da Srbija ne može da funkcioniše bez partije levice, koja se zalaže za socijalnu pravdu, jednakost kao i lidera koji će je domaćinski voditi i boriti se za jedinstvenu Srbiju i jednake šanse za sve mlade, bez obzira da li žive na selu ili u gradu.

Kako su rekli, prvenstveni cilj je da vratimo u Srbiju školovane, mlade ljude koji su otišli u Evropu i da zaustavimo njihov daljnji odlazak, time što ćemo im obezbediti radna mesta, jer bez stručnih ljudi, nijedna država nema dobru ekonomsku budućnost, navodi Koalicija u saopštenju.

Ivica Dačić, predsednik SPS, Dragan Marković Palma, predsednik JS i Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS, obišli su parohijski dom Slovačke Evangelističke crkve u Staroj Pazovi, fabriku Evrotom i obratili su se građankama i građanima Rume i Sremske Mitrovice, navodi se u saopštenju.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here