Home Izbori Jovanović: Tačka na Vučićevu apsolutnu vlast

Jovanović: Tačka na Vučićevu apsolutnu vlast

89
0

Izbori 24. aprila treba da predstavljaju prekretnicu i nakon njih mora biti drugačije organizovana zemlja, rekao je predsednik Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović u Požarevcu i naglasio da treba staviti tačku na Vučićevu apsolutnu vlast.

U okviru kampanje za parlamentarne izbore, Jovanović je posetio Požarevac, gde je Gradska organizacija LDP danas predala listu za lokalne izbore.

On je u razgovoru sa građanima istakao da moramo drugačije da vodimo evropsku politiku, ali i da Evrope ima jedino ukoliko je živimo. Jovanović je istakao da ako napravimo dobar plan i ako za njega dobijemo podršku u kampanji, onda će Srbija biti ponosna zemlja sposobna da rešava svoje probleme i da bude partner Evrope.

„Potreban nam je plan, potrebna su nam sredstva za tu Evropu, bez toga ne možemo menjati svoju zemlju. Potrebni su nam ljudi, ali su izgurani, izgurale su ih partije koje su nam oduzele državu. Ako hoćeš da se lečis – idi u stranku, ako tražiš sigurnost – idi u stranku, ako tražiš posao, – idi u stranku. Danas je to SNS, pre SNS su to bile neke druge partije. Ne smemo dozvoliti da se na takav način živi u Srbiji“, naveo je Jovanović.

Prema njegovim rečima, izbori 24. aprila treba da predstavljaju prekretnicu tako da nakon njih mora biti drugačije organizovana zemlja, ali i da treba staviti tačku na Vučićevu apsolutnu vlast.

Nije dobro kada umesto institucija i organizovanog sistema imamo jednog čoveka koji to sve preuzima na sebe, ocenio je Jovanović.

„Vučiću zameram to što nije napravio jasan plan i što nam nije omogućio da se svi u zemlji dogovorimo oko posla koji ćemo uraditi. Izbori pred nama su prilika da mu to pravo oduzmemo, da umesto jednog čoveka dobijemo efikasnu i sposobnu vladu, da umesto spiska problema sa kojima Vučić svakoga dana izlazi, konačno pred društvo stanemo sa jasnim planom u kojem će svako videti svoja prava i svoje obaveze“, rekao je Jovanović.

Predsednik LDP je naglasio da moramo čuvati Srbiju i da ne smemo dozvoliti da izborna kampanja bude povod za nove podele i nove sukobe, navodi stranka u saopštenju.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here