Home Izbori SNS: Pajtić i DS najveća sramota Srbije

SNS: Pajtić i DS najveća sramota Srbije

73
0
SNS - DS - Srbija izbori
Foto: http://www.n-portal.rs

Srpska napredna stranka je reagujući na saopštenje Demokratske stranke, u kojem ta stranka tvrdi da je premijer Aleksandar Vučić zloupotrebio obeležavanje godišnjice NATO bombardovanja u predizborne svrhe, saopštila da su DS i Bojan Pajtić najveća sramota Srbije i svih građana koji u njoj žive.

Bojan Pajtić je sa svojim saradnicima pokazao da ne postoji ništa bitnije za Demokratsku stranku od mržnje prema Aleksandru Vučiću i SNS-u, i da nisu u stanju da budu dostojanstveni čak ni u danu kada cela Srbija tuguje i odaje počast svim žrtvama bombardovanja, navodi se u saopštenju SNS-a.

DS je prethodno saopštio da bi Vučić, „pošto je danas zloupotrebio užasan zločin i tragediju u Varvarinu u predizborne svrhe, sutra trebalo da organizuje pres konferenciju sa svojim najznačajnijim savetnikom Tonijem Blerom“.

„Javnost Srbije opravdano interesuje zašto je od sedam milijardi stanovnika ove planete Vučić izabrao baš Blera za savetnika, ali i kakvi su rezultati te prisne i srdačne saradnje“, navodi DS u saopštenju.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here