Home Izbori Niški funkcioner SPS prešao u SNS u programu uživo

Niški funkcioner SPS prešao u SNS u programu uživo

150
0
SNS SPS - Srbija izbori
Foto: N1

Predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u niškoj opštini Palilula, Miloš Stojković, učlanio se u Srpsku naprednu stranku u televizijskoj emisiji uživo. U SPS-u njegovo preletanje ne vide kao gubitak, objavile su Južne vesti.

Stojković, koji je i aktuelni predsednik Skupštine na Paliluli, rekao je u emisiji da podržava rad premijera Aleksandra Vučića jer je uvek uz narod, objavile su Južne vesti.

„Ne može iz fotelje da se radi. Ne mogu ulice da se projektuju iz fotelje. Mora da se siđe u narod da se spusti nisko, jer ta funkcija njemu nije bogom dana“, rekao je Stojković u emisiji „Belami popodne“ u kojoj je gost bio i predsednik Opštine Palilula i funkcioner SNS Boban Džunić.

Posle niza pohvala koje je Stojković izneo na račun SNS i premijera Vučića, Džunić je iz sakoa izvukao pristupnicu SNS i olovku i pružio ih Stojkoviću.

„Predsedniče Skupštine, evo pristupnica i prikažite svoju prvirženost premijeru i meni kao predstavniku Srpske napredne stranke“, rekao je Džunić.

Bez imalo kolebanja i uz opasku „drage volje“, Stojković je potpisao pristupnicu, što je i pokazao u kameru.

Stojković kaže da je u SNS prešao, jer je Gradski odbor SPS raspušten, a u njemu sada sede, kako je rekao, 13 veličanstvenih. Napominje da je ukazivao na probleme partije na lokalu i Aleksandru Antiću i Žarku Obradoviću, visokim funkcionerima SPS, ali da reakcija nije bilo.

Pored Stojkovića pristupnicu Srpske napredne stranke je nedavno potpisala i većnica SPS iz niške Opštine Crveni Krst Jelena Kocić.

Kako kažu u niškom odboru SPS, svi funkcioneri koji su ih napustili deset godina su „ostvarivali visoka lična primanja i pri tome rešili sve svoje lične i porodične probleme“.

„Kada smo odlučili da damo jedan novi impuls našoj partijskoj mreži u Nišu, pružajući priliku novim, mladim, školovanim i sposobnim ljudima, oni su to doživeli kao gubitak unapred garantovanih privilegija i odrekli se svih onih ideala u koje su se godinama unatrag zaklinjali“, poručili su iz SPS i dodali da odlazak preletača ne smatraju gubitkom.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here