Home Izbori Milić: Glas za Radulovića je izgubljen glas za svakoga

Milić: Glas za Radulovića je izgubljen glas za svakoga

78
0
LDP - Srbija izbori
Foto: zajecaronline.com

Zamenik predsednika LDP-a Nenad Milić rekao je da je glas za Pokret Dosta je bilo Slobodana Radulovića „izgubljen glas za svakoga osim za Vučića“.

Nenad Milić ističe da dok su „primali udarce i plaćali visoku cenu za svoju jasnu i beskompromisnu politiku, gospodin Radulović je lutao – od ‘belog listića’ 2012, preko Vučićevog ministra 2013. pa sve do Vučićeve podvale, s obzirom da je svaki glas za Radulovića izgubljen glas za svakoga osim za Vučića, kome donosi pet poslanika“.

„Uvereni smo da je svakome jasno da Radulović gubi vreme kad pominje LDP kao stranku sa kojom ne može, jer je dobro poznato da mi nikada nismo pravili, niti ćemo praviti dogovre sa ekstremnom desnicom poput Radulovića, kojem su svi, od radikala do Dveri, partneri sa kojima će napraviti Srbiju normalnu za Šešelja i njemu lične“, dodaje Milić u saopštenju.

Pokret „Dosta je bilo – Saša Radulović“ saopštio je da će posle izbora biti otvoren za saveze sa strankama koje se zalažu za iste principe, a to su – potpuna transparentnost javne vlasti i raspolaganja javnim novcem, kao i ukidanje tajnih ugovora.

„Pokret Dosta je bilo neće ulaziti u dogovore i postizborne koalicije sa Aleksandrom Vučićem, kao ni onima koji mu se unapred nude za partnere, dokazano koketiraju sa njim, a predstavljaju se kao opozicionari iako smo sve do početka predizborne kampanje od njih slušali brojne pohvale o podvizima i dobrim potezima premijera, a pre svega sa Tadićem, Čankom i Čedom Jovanovićem“, navodi se u saopštenju.

Izvor: RTS http://www.rts.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here