Home Izbori Đurić: Snažna Srbija kroz jačanje institucija i jedinstvo

Đurić: Snažna Srbija kroz jačanje institucija i jedinstvo

78
0

Član Predsedništva SNS Marko Đurić izjavio je da se za Srbiju i za Kosovo danas vodi najodlučnija i nasnažnija bitka, a da se ta borba vodi kroz jačanje institucija i jedinstvo.

„Da bi Srbija bila jaka kao crna zemlja, da bi pobeđivala, ona mora da ima snažnu državu iza sebe“, poručio je Marko Đurić na tribini SNS u Dragocvetu kod Jagodine, dodajući da se taj cilj može ostvariti ukoliko država iza sebe ima snažnu vladu.

Đurić je rekao da se 24. aprila bira između Aleksandra Vučić i njegove borbe da Srbija bude bolja i ostalih, čija je glavna karakteristika da su ujedinjeni samo oko toga kako će da podele vlast poput feuda i zasednu u fotelje.

„Srbija taj film koji je gledala do 2012. ne može sebi više da priušti“, istakao je on navodeći da je Srbiji danas više nego ikada potreban mudar i promišljen državnik kakav je Aleksandar Vučić.

„Državnik koji je u stanju da otvara sva vrata, ali i da ima hrabrosti da kaže ne, kada je to u interesu Srbije“, kazao je Đurić.

On je dodao da je vlast u prethodna 22 meseca uspela da zaustavi pad Srbije, a da će je u naredne četiri godine uspraviti.

„Zavetujem vam se, dok god postojim i dok god postoji SNS, boriću se da našu Srbiju dignemo na noge“, rekao je Đurić.

Član Glavnog odbora SNS Tihomir Arsić rekao je da su njegove strepnje prestale da postoje od kako je Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem preuzela odgovornost.

„Siguran sam da ćemo nastaviti pobedničkim putem, a naše pobede su svaki kilometer puta, svako otvoreno radno mesto, svaki razgovor i svaki novi stečen prijatelj“, rekao je Arsić pozivajući okupljene građane da se ujedine u borbi za Srbiju.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here