Home Izbori Vulin: Vojvođani će konačno moći da promene vlast

Vulin: Vojvođani će konačno moći da promene vlast

95
0
Vulin - Srbija izbori
Foto: RTS/Tanjug/Jaroslav Pap

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je, povodom raspisivanja pokrajinskih izbora, da će će građani Vojvodine konačno, posle 16 godina, moći da promene vlast.

Prema njegovim rečima, Pokret socijalista je dugo tražio izbore, na koje će izaći sa svojim koalicionim partnerima iz SNS, dodajući da je „ono što je Bojan Pajtić i već odlazeći režim u Vojvodini izbegavao svih godina ipak moralo da dođe na red“.

„Izbori su raspisani i posle 16 godina nerada, nazadovanja, posle 16 godina u kojima je Vojvodina postala neslavni rekorder po najvećem broju primalaca novčane socijalne pomoći u Srbiji, došlo je vreme da Vojvođani kažu šta misle o takvoj vlasti i izađu na izbore“, rekao je Vulin u Bačkoj Palanci.

Vulin je zamolio građane Vojvodine da u što većem broju izađu na izbore i pokažu do čega im je stalo i koliko im je stalo do Vojvodine i budućnosti njihove dece

„Izađite na izbore, nemojte dozvoliti da bilo ko drugi odlučuje umesto vas. Nemojte da mislite da je sve gotovo i rešeno. To što je pokrajinski režim radio kao što je radio, odnosno nije radio ovih 16 godina, nije razlog da prepustimo i dopustimo nekom drugom da odlučuje umesto nas“, poručio je Vulin.

Vulin je kazao da je Pokret socijalista u velikom broju lokalnih samouprava u Vojvodini na izbore izaći samostalno, te da je jedna od njih i Bačka Palanka.

„Pozivamo sve građane Bačke Palanke da izađu na izbore i glasaju za svoje sugrađane, svoje komšije, za one kojima je stalo do Bačke Palanke iskreno stalo“, rekao je Vulin.

Predsednik Skupštine AP Vojvodina Ištvan Pastor raspisao je danas pokrajinske izbore, koji će biti održani 24. aprila.

Izvor: RTS http://www.rts.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here