Home Izbori Vučić: Imaćemo bolje ljude u vladi

Vučić: Imaćemo bolje ljude u vladi

82
0
Aleksandar Vuccich KZSS 10
Foto: Darko Ćirkov

Premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je u ponedeljak uveče da je ova vlast mnogo toga napravila za prethodne dve godine i postavila temelje ozbiljne Srbije, a da će, ukoliko koalicija koju predvodi pobedi na izborima, imati bolje ljude u Vladi.

„Moto u ovoj kampanji je da se ujedinimo za evropski stil života, za bolje škole i bolnice, stabilne i rastuće penzije i plate, da se ujedinimo oko bolje Srbije“, rekao je Vučić na televiziji Hepi.

On je istakao da se drži onog što je grčki pisac Sofokle izgovorio: „Milije mi je da časno propadnem, nego da pobedim varajući“.

Vučić je kazao da Srpska napredna stranka, ukoliko bude u mogućnosti da formira Vladu, to neće raditi po svaku cenu i da lično neće praviti nikakve političke kompromise.

„Naša politika je politika razvoja Srbije, rasta bruto domaćeg proizvoda, pada fiskalnog deficita i pada nezaposlenosti“, istakao je on i dodao da Srbija u narednih pet godina neće biti u recesiji, a da će fiskalni deficit u prvom tromesečju biti 16-17 milijardi dinara, iako je sporazumom sa Međunarodnim monetarnim fondom bilo predviđeno da bude 60 milijardi.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here