Home Izbori Pokret socijalista: Odakle Jovanoviću pare za kampanju

Pokret socijalista: Odakle Jovanoviću pare za kampanju

74
0
Pokret socijalista - Srbija izbori
Foto: RTV/pokretsocijalista.org

Pokret socijalista Aleksandra Vulina pozvao je lidera Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića da građanima objasni zašto oni moraju da plate pretplatu javnom servisu, a on već godinama ne mora da plati medijsku kampanju.

Pokret socijalista u saopštenju dostavljenom medijima Jovanovića pita i odakle mu novac za predizbornu kampanju budući da je LDP najveći dužnik na političkoj sceni Srbije sa višegodišnjim dugom od preko 265 miliona dinara.
Potom bi, poručuju, napokon mogao da počne da isplaćuje svoje dugove, tako što će početi sa zaostalim zaradama radnika „Fidelinke“, koje im duguje više od godinu dana, a potom i svima ostalima.

„Ovo su teme o kojim građani očekuju da razgovaramo, a koje Čedomir Jovanović uporno izbegava i ne vidimo svrhu da pričamo o bilo čemu drugom dok ne odgovori na ove teme. Na kraju, nadamo se da će Čedomir Jovanović u nekom od sledećih obraćanja napokon saopštiti građanima ko je kandidat njegove koalicije za premijera?

Naš kandidat je Aleksandar Vučić, a ko je njegov?“, ponovo pitaju iz PS-a.

Konstatuju da je očigledno da Jovanoviću nije ostalo ništa osim praznih snova da će mu građani ukazati poverenje na izborima pošto je iza sebe ostavio samo pustoš.

„Uništavajući svaku organizaciju i stranku u kojoj se našao, prvo Otpor, pa Demokratsku stranku, i na kraju svoju sopstvenu partiju, Čedomiru Jovanoviću nije ostalo ništa drugo nego da sanja o izbornom cenzusu. Ništa bolje nisu prošle ni firme koje je osnivao ili privatizovao pošto ih je u međuvremenu takođe sve upropastio i oterao u milionske dugove i stečaj“, podsećaju iz PS-a.

Krajnje je vreme, smatraju, i da se Čedomir Jovanović vrati u realan život, da preuzme odgovornost za sve što je uradio i da počne da vraća svoje dugove.

Za početak bi, poručuju iz PS-a, mogao da građanima Srbije objasni zašto je on poseban kada može bez ikakve griže savesti da bude dužan, pre svega radnicima firmi koje je svojom bahatošću i nesposobnošću oterao u milionske dugove i stečaj, a potom bankama i medijima kojima je dužan na desetine miliona dinara.

Izvor: RTS http://www.rts.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here