Home Izbori Dačić: Kampanja na osnovu dela, a ne reči

Dačić: Kampanja na osnovu dela, a ne reči

75
0
ivica-dacic
Foto: Darko Ćirkov

Ivica Dačić, predsednik SPS, Dragan Marković Palma, predsednik JS i zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić obišli su Grocku, Smederevo i Kovin gde su istakli da će Koalicija SPS-JS bazirati svoju kampanju na osnovu svojih dela, a ne na osnovu reči.

„Iako je opština Grocka u sastavu Grada Beograda primetili smo da je velika razlika u njenoj razvijenosti u odnosu na ostale gradske opštine, rekao je Dačić i istakao da moramo da dovodimo investitore i da ravnomerno ulažemo u sve predele Srbije, na način kako je to uspeo i Dragan Marković Palma da sprovede u Jagodini.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma u Smederevu je istakao da ako moramo da uvozimo nemačke automobile, ne moramo da jedemo i nemačke jabuke.

“Hoćemo svoje poljoprivredne proizvode u Srbiji a da bi u tome uspeli poljoprivrednicima ne trebaju savetnici, već mi političari treba da im obezbedimo sigurno tržište”, istakao je ovom prilikom Dragan Marković Palma i dodao da je siguran da će i u sledećoj Vladi biti naših ministara jer su oni donosili rezultate za dobrobit građana Srbije.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here