Home Izbori 2016 Ljajić: Još malo do slavlja u Pazaru i pre izbora

Ljajić: Još malo do slavlja u Pazaru i pre izbora

215
0
rasim ljajich 6
Foto: Darko Ćirkov

Novi Pazar — Presdednik SDP Rasim Ljajić rekao je na skupu koalicije Za evropski Novi Pazar da je izuzetno važno da se na oba listića u danu glasanja zaokruži broj jedan.

Prema njegovim rečima, pobeda te koalicije će biti ubedljiva jer je do sada ovu listu svojim potpisom podržalo preko 20.000 građana.

„Do današnjeg dana mi imamo 21.350 sigurnih potpisa ljudi, koji su došli svojim imenom i prezimenom i dali podršku našoj listi i treba nam jos 3.500 sigurnih glasova kako bi pobeda bila overena pre nego što se izbori završe“ rekao je Ljajić.

Ljajić je rekao da je došlo vreme da se veruje svojim očima i da se glasa razumom, a ne srcem.

„Zbog vaše dece, zbog omladine ovde treba da gledate šta je neko za vas uradio, šta je neko uradio za komšije, braću i prijatelje, koliko je hajrata ostavio i to je merilo da li treba da glasate za nas ili protiv nas“, rekao je on.

Ljajić je napomenuo na sve rezultate koje je postigla SDP i podsetio kako je Pazar izgledao do 2008. godine i kako danas izgleda.

„Ništa više nemojte da radite, samo se prisetite slika Pazara do 2008. i slika Pazara posle 2008. godine. Da li je to isti grad, da li su to iste ulice, mi smo to napravili od Pazara. Jedino obećanje 2008. godine je bilo da ćemo da radimo za narod za sve ljude i uradili smo, zato što nismo lagali, varali, nismo se bavili manipulacijama i nismo obećavali nemoguće nego smo radili za narod“, rekao je on.

Ljajić je naveo da je SDP zakazao skup pobede na gradskom šetalištu 24. aprila uveče i dodao da će se tamo okupiti 20.000 ljudi kako bi se proslavila ubedljiva pobeda na izborima.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here