Home Izbori Glišić: Dveri/DSS i SRS hoće da nam sruše listu

Glišić: Dveri/DSS i SRS hoće da nam sruše listu

75
0
Vladan Glišić - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Narodni savez Vladana Glišića i Miroslava Parovića pozvao je Dveri-DSS i SRS da kažu zbog čeka se trude da Narodni savez onemoguće da izađe na izbore.

Narodni savez je saopštio da, iako je RIK-u podneo potpuno ispravnu listu koju je potpisima podržalo više od 10.000 građana, iz nejasnog razloga Dveri i SRS pokušavaju da Narodni savez onemoguće da izađe na izbore.

„Pod smešnom optužbom da na glasačkom listiću ne smeju da stoje prezimena Glišića i Parovića, ove dve stranke su već na samoj sednici RIK-a pokušale da obore našu listu, a kada im to nije prošlo onda su angažovali „zabrinutog građanina“ koji je u nedelju dostavio prigovor“, navodi se u saopštenju.

Kako navode, nisu naivni da pomisle da zabrinuti građani“ nedeljom pišu prigovore Republičkoj izbornoj komisiji i zbog toga pozivaju Dveri-DSS i SRS „da javno izađu i narodu kažu zbog čeka se toliko trude da nas onemoguće da izađemo na izbore“.

„Mi verujemo da su se oni uplašili činjenice da smo mi jedini predstavnici pristojne nacionalne opcije u Srbiji i da na taj način već samim postojanjem pokazujemo ‘golotinju’ njihove lažne patriotske politike“, dodaje se u saopštenju.

„Bilo kako bilo, uvereni smo da im ovaj menevar neće proći i da će samo ojačati našu poziciju. A ljudi u koaliciji Dveri-DSS treba da se pogledaju u ogledalo i sebi objasne zašto svake nedelje sede sa strankama Bojana Pajtića, Nenada Čanka, Sulejmana Ugljanina, Zorana Živkovića i Saše Radulovića i sa njima pozivaju NATO da se umeša u izbore u Srbiji, dok bi radikali konačno mogli da iskažu makar mrvu poštovanja za to što smo svi mi godinama branili njihovog lidera dok je bio u Hagu“, dodaje se u saopštenju Narodnog saveza.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here