Home Izbori Đurić: Srbija se 24. aprila ujedinjuje

Đurić: Srbija se 24. aprila ujedinjuje

82
0
Marko Đurić - Srbija izbori
Foto: RTS/Tanjug

Srbija jedino ujedinjena može da se izbori sa svim problemima, poručio je član predsedništva SNS-a Marko Đurić i napomenuo da niko osim SNS-a i Aleksandra Vučića ne može da okupi i ujedini narod.

U razgovoru sa meštanima smederevskog sela Vučak, Đurić je rekao da Srbija ne može da se izbori sa problemima ako je razjedinjena i ako su na vlasti oni koji slušaju ambasade i tajkune.

„Srbija može da se popravi samo ako iza sebe ima snažnu vladu iza koje stoji ujedinjen i ceo narod. Ako iza vlade ne stoji ujedinjeni narod, ako bi imali vladu bez takve podrške, bili bi izloženi unutrašnjim i međunarodnim pritiscima“, rekao je Đurić.

Do pre dve godine, kako je dodao, u Srbiji je postojala politička predstava u kojoj su najvažnije funkcije obavljale fragmentirane podeljene stranke od kojih je, kako je ocenio, svaka odgovarala nekoj ambasadi, tajkunu, interesnoj grupi, a samo ne građanima.

Đurić, koji je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju je istakao da je Srbija od kada je Vučić vodi, napravila prve korake ka učvršćivanju institucija, oporavku ekonomije, na podizanju ugleda na međunarodnoj sceni.

„Ujedinjeni možemo sve, ujedinjeni možemo da otklonimo posledice decenije rada loše vlasti i uništavanja privrede. Samo ujedinjeni možemo da obezbedimo nova radna mesta i investicije i da se izborimo za Kosovo i Metohiju“, rekao je Đurić i dodao da će Srbija 24. aprila da pobedi i nezaposlenost i korupciju.

Pozivajući građane da izađu na izbore i podrže nastavak reformi i bolju budućnost Srbije Đurić je rekao da garantuje da će vlada SNS-a nastaviti da radi na opstanku našeg naroda na KiM.

„Srbija i srpski narod će opstati na Kosovu i Metohiji“, istakao je Đurić.

Sa meštanima tog smederevskog sela razgovarala je i gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović koja je napomenula da je u protekle dve godine urađen veliki posao, da je pored ostalog preko 3.000 ljudi u tom gradu zaposleno, a da loakalna vlast 24. aprila ponovo izlazi na proveru i od građana traži podršku za nastavak posla na kojem radi, s akcentom na infrastrukturu.

„Ne mogu da obećavam kule i gradove, svako ko vam to obećava znajte da će vas slagati“, rekla je Avramović dodajući da 24. aprila pored Smedereva prolazi „zlatna kočija“ a da će Smederevo ako ne uskoči u nju izgubiti mogućnost za napredak.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here