Home Izbori Krkobabić: Penzioneri žele dugoročnu stabilnost

Krkobabić: Penzioneri žele dugoročnu stabilnost

79
0
avbaba-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Lider PUPS-a Milan Krkobabić istakao je da penzioneri u Srbiji žele dugoročnu stabilnost, zbog čega je ova stranka uz SNS i Aleksandra Vučića.

Krkobabić je, na predizbornoj akciji „Srbija pobeđuje – svet pripada i nama“ u Knez Mihailovoj ulici, obraćajući se građanima, rekao da je, kada su pobeđivali pojedinci ili grupe, Srbija gubila.

„Gubili smo svi mi. Pojedinačno i zajedno. Očekujemo da ovoga puta, a nema razloga da tako ne bude, penzioneri neprikosnoveno definišu svoj osnovni cilj i interes, a to je dugoročna stabilnost“, naglasio je Krkobabić.

Istakao je i da penzioneri žele redovne i sigurne penzije, da žive spokojno i mirno, a da im je najvažnija želja da njihova deca ostanu u zemlji.

„Zato smo sa SNS, sa Aleksandrom Vučićem i zato će Srbija da pobedi“, naglasio je Krkobabić dodajući da niko ne treba više da potcenjuje intelekt i zdrav razum penzionera Srbije.

Istakao je da više ne prolaze avanturisti i obećanja.

Prema njegovim rečima, privremeno smanjenje penzija i plata bio je nužan solidarni doprinos da se spase zemlja od ambisa u koji je išla.

Penzioneri, kako je dodao, nisu po prvi put dali svoj doprinos zemlji, već to čine od 1945. na ovamo.

„Sve što je građeno, gradili su oni i sada su spremni da pomognu državi“, uveren je Krkobabić dodajući da se premijer Vučić iskreno zahvalio njima na tom doprinosu, što niko pre nije učinio.

Krkobabić je ocenio da su penzioneri heroji koji znaju kako se gradi i radi, koji žele bolju budućnost Srbije.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here