Home Kragujevac Predata i proglašena izborna lista DSS-Dveri

Predata i proglašena izborna lista DSS-Dveri

177
0
DSS - Dveri Kragujevac - Srbija izbori
Foto: http://izborikg.com/

Koalicija DSS-Srpski pokret Dveri predala je kasno popodne Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu “DSS-Dveri-Sandra Rašković Ivić-Boško Obradović“. Na listi se nalazi 87 kandidata za odbornike Skupštine grada Kragujevca.

Među odborničkim kandidatima koalicije DSS–Dveri su Predrag Džajević, Predrag Jovanović, Slađana Radisavljević, Dragoslav Ilić-Bule, Mari Samadžić, Kosana Stanković, Momir Borić i drugi.

Predrag Džajević iz DSS, nakon predaje izborne liste, rekao je da ova koalicija očekuje dobar izborni rezultat.Slogan ”Sreća” danas je predstavljen a sreća je i u pravom izboru stranke za lokalne izbore, rekao je Džajević i dodao da je to koalicija DSS-Dveri.

”Građanima nudimo mnogo toga u čemu ćemo narednih mesec i po dana razgovarati sa Kragujevčanima i objasniti im šta je naš program i šta ćemo ostvariti kada budemo učestvovali u sledećoj vlasti”, zaključio je Džajević.

Predrag Jovanović iz Dveri rekao je da je ovo prava patriotska opcija i dodao da predizbornim sloganom ”Sreća” u ovoj koaliciji misle na posao za svakog člana porodice, jak socijalni program, pomoć preduzetnicima i redovne lokalne teme u oblasti komunalne infrastrukture.

Gradska izborna komisija je nakon pregledanja kompletne dokumentacije, na XVI sednici, kao devetu po redu proglasila izbornu listu ”DSS-Dveri-Sandra Rašković Ivić- Boško Obradović”. Ovim je koalicija DSS-Dveri stekla pravo da deligira svoje predstavnike u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora.

Izvor: http://izborikg.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here