Home Izbori ZR: Kozlovački kandidatkinja DS za gradonačelnicu

ZR: Kozlovački kandidatkinja DS za gradonačelnicu

110
0
Zrenjanin - Srbija izbori
Foto: RTV Ilustracija

ZRENJANIN – Zrenjaninska Demokratska stranka (DS) saopštila je da je kandidatkinja te stranke za čelno mesto u gradu Gordana Kozlovački.
U saopštenju DS u Zrenjaninu ocenjuje se da je pogrešno jer većina stranaka još uvek nije predstavila svoje kandidate za gradonačelnika u tom gradu, jer građani treba da znaju za koga glasaju.

„Sakrivanje iza liste i lidera stranke nije prihvatljivo na lokalu i građani će to prepoznati. Zato Demokratska stranka predlaže jednu zaista izuzetnu osobu koja, što je veoma važno, ima jaku i neuprljanu biografiju iza sebe“, piše u saopštenju zrenjaninskih demokrata.

U njemu se dodaje da su podršku Gordani Kozlovački danas pružili i ostali funkcioneri DS, ali i Nove stranke.

U saopštenju se objašnjava da je Gordana Kozlovački rođena 1958. godine u Zrenjaninu i da se školovala na Medicinskom fakultetu u Beogradu i u Novom Sadu, da bi 1984. godine postala doktorka medicine, 1996. godine specijalista interne medicine, 2000. godine specijalista nefrologije, a 2013. godine master menadžer u sistemu zdravstvene zaštite.

Kako se dodaje, autorka je brojnih stručnih radova u zemlji i na internacionalnom nivou i članica je Demokratske stranke od 2003. godine. U saopštenju se ističe da je ona danas članica i Resornog odbora za zdravstvo na pokrajinskom nivou DS.

Gordana Kozlovački je i direktorka zrenjaninske Opšte bolnice „Dr Đorđe Joanović“.

Izvor: RTV http://www.rtv.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here