Home Kragujevac Proglašena prva izborna lista DS ZZŠ

Proglašena prva izborna lista DS ZZŠ

161
0

Gradska izborna komisija proglasila je rano jutros prvu izbornu listu „Veroljub Verko Stevanović-Zajedno za Kragujevac (Demokratska stranka, Zajedno za Srbiju)“ listu sa 87 odborničkih kandidata, koju je potpisima podržalo 2750 građana, predala je koalicija Zajedno za Šumadiju i Demokratske stranke.

Pola sata pre ponoći, na isteku dana u kom su izbori i raspisani, Gradskoj izbornoj komisiji predata je prva lista za lokalne izbore, zakazane za 24. april. Koalicija Zajedno za Šumadiju i Demokratske stranke, sakupila je u toku večeri oko 2 750 potpisa građana i predala izbornu listu pod nazivom ”Veroljub Verko Stevanović- Zajedno za Kragujevac (Demokratska stranka, Zajedno za Srbiju). Nosilaci prvi na listi, bivši gradonačelnik Kragujevca, tvrdi da bi posao oko prikupljanja potpisa i predaje liste i ranije bio završen, da nije bilo određenih problema.

Kandidati na ovoj listi su pored ostalih i Dušan Obradović, Saša Milenić, prof.dr Branko Ristić, Olivera Nikolić, prof. dr Saša Živanović, dr Jasmina Predojević Simović ,prof.dr Miroslav Stojanović Džiga i drugi. Prema rečima predsednika Gradskog odbora DS-a, Dušana Obradovića, velika podrška građana rezultirala je brojem 1. na izbornom listiću, što je, kaže, mesto na koje ova koalicija namerava da vrati Kragujevac.
Gradska izborna komisija je nakon predaje liste utvrdila da postoje određeni nedostaci, koji su u naloženom roku otklonjeni, pa je nakon dostavljanja ispravne dokumentacije, GIK rano jutros proglasio prvu izbornu listu sa 87 odborničkih kandidata.

Izvor: http://izborikg.com/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here