Home Beograd SNS poziva žene da izađu na izbore

SNS poziva žene da izađu na izbore

164
0

Srpska napredna stranka večeras je na Zvezdari počela kampanju za lokalne izbore sa željom da u toj beogradskoj opštini, kao i na Vračaru, Starom Gradu i Paliluli pobedi demokrate koji tu vladaju četvrt veka.

Potpredsednici SNS-a Zorana Mihajlović i Nebojša Stefanović su na stranačkoj tribini „Osnaživanje žena za veće učešće u politici“ pozvali žene da izađu na izbore i podrže listu koju predvodi premijer i lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

„Ovde na Zvezdari počinjemo kampanju za lokalne izbore… i biramo idemo li napred u budućnost ili se vraćamo u prošlost“, rekla je Mihajlovićeva koja je izrazila uverenje u pobedu naprednjaka i na lokalnim izborima.

Stefanović je rekao da je posao SNS-a da smanjuje deficit, otvara nova radna mesta, da želi da razgovara s ljudima, radi za njih i rešava sve njihove probeleme kako bi im život svakoga dana bio sve bolji.

„To nas razlikuje od prethodnika koji su radili da njihov život svakoga dana bude sve bolji“, rekao je Stefanović, koji je i predsednik beogradskih naprednjaka.

Funkcioner SNS-a Zoran Đorđević je ukazao na značaj ekonomskog osnaživanja žena za sveukupni napredak društva dok je članica Glavnog odbora te stranke Marija Obradović rekla da među beogradskim naprednjacima ima 49.000 žena „što nije mali procenat članstva“.

Prva na listi SNS-a na Zvezdari Aleksandra Tomić je rekla da je došlo vreme da se na toj opštini, kao i na Vračaru, Starom Gradu i Paliluli, gde Demokratska stranka, sama ili uz pomoć koalicionih partnera vlada duže od 25 godina, dođe do političkih promena.

„Došlo je vreme da na Zvezdari ali i na Vračaru, Starom Gradu i Paliluli DS, gde drži vlast, sam ili uz pomoć koalicionih partnera već 25 godina, ode u političku istoriju iz koje se neće vraćati“, rekla je Tomić.

Izvor: RTS http://www.rts.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here