Home Izbori Koštunica: Ne vraćam se u politiku

Koštunica: Ne vraćam se u politiku

94
0
kostunica2-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Vojislav Koštunica, bivši predsednik DSS koji je napustio i stranku i politiku pre dve godine, kaže za Večernje novosti da ne namerava da na bilo koji način učestvuje na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.

Povodom spekulacija u medijima da je spreman da podrži koaliciju Narodne mreže i Treće Srbije, sa kojima će, navodno biti i Državotvorni pokret, Koštunica za ovaj list kaže:

„Pre dve godine dao sam izjavu da se povlačim iz političkog života. Ne bi bilo nikakvog razloga da i danas na to podsećam da se u medijima nije pojavila potpuno netačna informacija o mome tobožnjem ponovnom političkom angažovanju. Moja odluka o povlačenju iz političkog života danas je ništa manje čvrsta od one odluke koju sam prvi put saopštio pre dve godine“.

Nekadašnji premijer Srbije je za Večernje novosti pojasnio i da napisi i „saznanja“ da će podržati javno bilo koju političku opciju na izborima predstavljaju najobičniju izmišljotinu koja nema nikakve veze sa istinom.

Koštunica je, inače, podneo ostavku na čelu DSS pošto njegova stranka nije uspela da pređe cenzus na prošlim parlamentarnim izborima. Posle izbora Sande Rašković Ivić za lidera DSS, Koštunica je zajedno sa grupom funkcionera formalno napustio i stranku.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here