Home Izbori „Dveri i DSS novu nadu za Srbiju“

„Dveri i DSS novu nadu za Srbiju“

136
0

NOVI SAD – Koalicija DSS-Dveri počela je danas u Novom Sadu da prikuplja potpise za listu za parlamentarne izbore koji će biti održani 24. aprila, kao i za listu za lokalne izbore u Novom Sadu.

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je tom prilikom da je u izbornoj listi koalicije koju čine Dveri i DSS Srbija na političkoj sceni dobila novu nadu.

On je kazao da je ta koalicija jedina koja na političku scenu Srbije donosi nešto novo.

„Naša koalicija u trenutnom odnosu snaga na političkoj sceni Srbije jedina nudi ekomski patriotizam, podršku domaćoj privredi i poljoprivredi, obnovu poljoprivredno industrijskih kombinata“, rekao je Obradović.

On je dodao da se ta koalicija zalaže za odlučnu borbu protiv „bele kuge“ i to na način da se svakoj majci sa troje i više dece dodeli nacionalna penzija, da se formira minisarstvo za brigu o porodici i da se obezbedi finansijska pomoć mladim bračnim parovima.

Po Obradovićevim rečima, koalicija Dveri – DS S se zalaže za dodatno oporezivanje stranih banaka i najbogatijih slojeva stanovništva i za priužanje pomoći posebno prezaduženim porodicama koje nisu u mogućnosti da odplaćuju kredite i plaćaju komunalne troškove.

„Vreme je da neko zaštiti socijalno najugroženiji sloj stanovništva, a to jedina na političkoj sceni Srbije nudi ova koalicija“, rekao je Obradović.

Izvor: RTV http://rtv.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here