Home Beograd SNS iz Sremske Mitrovice kreće u kampanju

SNS iz Sremske Mitrovice kreće u kampanju

118
0
SNS logo - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Srpska napredna stranka počeće danas izbornu kampanju mitingom na centralnom gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici, najavljeno je iz te stranke.

Naprednjaci su juče Republičkoj izbornoj komisiji predali listu kandidata za poslanike za vanredne parlamentarne izbore raspisane za 24. april.

Predajući listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, sa 31.444 potpisa skupljenih za manje od pet sati širom Srbije, funkcionerka SNS Maja Gojković rekla je novinarima da su predstojeći izbori veoma važni, jer će se građani odlučivati da li žele „u prošlost ili put moderne Srbije koji nudi SNS i njihovi partneri“.

„Svaki put kad smo želeli da pokažemo koliko smo veliki narod i država, mi smo to uspevali samo onda kad smo svi igrali zajedno i kad smo bili ujedinjeni. Zato smo se i mi ujedinili, da pokažemo Srbiji da možemo da pobeđujemo“, rekla je Gojković.

Na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ za poslanike republičkog parlamenta, pored naprednjaka, nalaze se i Socijaldemokratska partija Srbije, PUPS, Nova Srbija, Pokret socijalista, Srpski pokret obnove, Srpska narodna partija, Pokret snaga Srbije i Samostalni DS S.

Ta lista će biti i prva na glasačkom listiću.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je u petak Ukaz o raspuštanju parlamenta i raspisao vanredne republičke izbore za 24. april.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here