Home Izbori Marković: Ne glasajte zbog zejtina i šećera

Marković: Ne glasajte zbog zejtina i šećera

238
0

JAGODINA – Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas građane da ne glasaju za one koji im sada dele „zejtin i šećer“, već za one koji imaju rezultate.

„Ja tražim da nastavim tamo gde sam stao, u ovom gradu ne postoji ni jedan čovek koji je više uradio, a obećavam da će za dve godine posao dobiti svi koji sada ne rade, osim onih koji to ne žele“, rekao je Marković novinarima.

On je uveren da mu građani više veruju nego drugima, jer, kako je rekao, „iz meseca u mesec stalno nešto novo radimo, dovodimo investitore“, a neki su ih „godinama varali po sistemu – samo još sada, samo još sada, a vreme prolazi“, rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, nije pitanje da li će njegova politička opcija da pobedi, već koliko će imati procenata, ne samo u Jagodini već i u drugim gradovima.

„Nisam ja slučajno drugi po popularnosti u Srbiji, odmah iza Aleksandra Vučića. Tako su ocenili građani Srbije“, istakao je Marković.

On je rekao da kampanju neće voditi iz tv studija, već ispred fabrika koje je otvorio, škola, domova kulture, turističkih objekata i sadržaja…

„Sada neki govore da će u ovoj kampanji ići od vrata do vrata, ja predlažem građanima da na vratima napišu – ‘namojte da nas uznemiravate, ako ste negde nešto uradili ostavite nam sliku da vidimo, a ne da nam zvonite na vratima, da bi nam rekli kako ćete vi kada budete došli na vlast mnogo bolje raditi'“, predložio je Marković.

„Sigurno je da će i u ovoj kampanji biti poklona, dva litra zejtina, tri kilograma brašna, šećera i ne znamo šta sve. Predlažem građanima da uzmu te poklone od svakog i svakom da kažu da će za njega da glasaju, tako da se svi dobro nadaju“, zaključio je Marković.

Izvor: RTV http://rtv.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here