Home Izbori Kovačica: Iz SDS u SNS

Kovačica: Iz SDS u SNS

113
0

KOVAČIČA – Kompletan Opštinski odbor Socijaldemokratske stranke Kovačica i članstvo pristupili su Srpskoj naprednoj stranci, izjavio je sada već bivši predsednik tog Odbora Doša Ferenc na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, na ovaj korak su se odlučili zbog neorganizovanosti SDS i nebrige centrale za članove i građane.

„Želja nam je da učinimo nešto dobro za sredinu u kojoj živimo. Mnogi naši ciljevi i ideje poklapaju se sa politikom SNS. Odlučili smo da se priključimo SNS-u i svojim radom damo doprinos zemlji i sredini u kojoj živimo i radimo. Takođe, želimo da podržimo premijera Aleksandra Vučića u njegovoj borbi za ekonomski jaku, socijalno odgovornu, prosparitetnu i snažnu Srbiju“, rekao je Ferenc, navodi se u saopštenju tog odbora.

Bivši potpredsednik OO SDS Andreja Dimić, objasnio je da Odbor nije podržao pregovore Borisa Tadića sa Bojanom Pajtićem i ideju o neprincipijelnom udruživanju, koje kako je istakao, nije zasnovano na programskim ciljevima već isključivo na ličnim interesima.

Šef izbornog štaba Opštinskog Odbora SNS Kovačica Milan Garašević istakao je da SDS na lokalu od samog starta podržao promene u Opštini i smenu vlasti DS i LSV koja je 15 godina, na čelu sa Miroslavom Krišanom, kako je ocenio, uništavala Kovačicu.

Izvor: RTV http://rtv.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here