Home Izbori Funkcioneri Levice imovinom garantuju program stranke

Funkcioneri Levice imovinom garantuju program stranke

52

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović rekao je da će ta partija 7. marta na Predsedništvu doneti odluku da svi funkcioneri koji budu ušli u republičku izvršnu vlast svojom imovinom garantuju ispunjenje ključnih tačaka iz programa.

„U svim kolonama su vas lagali hiljadu puta. Mi ćemo usvojiti odluku da svi funkcioneri koji uđu u republičku izvršnu vlast garantuju sopstvenom nepokretnom imovinom ispunjenje pet ključnih stvari i te izjave ćemo overiti kod javnog beležnika“, rekao je Stefanović.

On je istakao da je Levica Srbije snaga koja je iznikla iz iznevernih nada i očekivanja i smatra da građani ne bi trebalo još jednom da gledaju loš reprizni film.

„Blizu smo cenzusa, malo nam nedostaje i tražimo vašu podršku. Nemojte da dozvolite da gledamo loš reprizni film, previše smo toga gledali, vreme je za nove stvari“, poručio je Stefanović.

Dodao je i da Levica Srbije nije želela da se svrstava u kolone, da nije želela nikakva nabrajanja, koalicije, navodeći da u tim kolonama svi nude isto kao Vučić, samo elegantnije, sa pravim diplomama i doktoratima.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com