Home Izbori Funkcioneri Levice imovinom garantuju program stranke

Funkcioneri Levice imovinom garantuju program stranke

161
0

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović rekao je da će ta partija 7. marta na Predsedništvu doneti odluku da svi funkcioneri koji budu ušli u republičku izvršnu vlast svojom imovinom garantuju ispunjenje ključnih tačaka iz programa.

„U svim kolonama su vas lagali hiljadu puta. Mi ćemo usvojiti odluku da svi funkcioneri koji uđu u republičku izvršnu vlast garantuju sopstvenom nepokretnom imovinom ispunjenje pet ključnih stvari i te izjave ćemo overiti kod javnog beležnika“, rekao je Stefanović.

On je istakao da je Levica Srbije snaga koja je iznikla iz iznevernih nada i očekivanja i smatra da građani ne bi trebalo još jednom da gledaju loš reprizni film.

„Blizu smo cenzusa, malo nam nedostaje i tražimo vašu podršku. Nemojte da dozvolite da gledamo loš reprizni film, previše smo toga gledali, vreme je za nove stvari“, poručio je Stefanović.

Dodao je i da Levica Srbije nije želela da se svrstava u kolone, da nije želela nikakva nabrajanja, koalicije, navodeći da u tim kolonama svi nude isto kao Vučić, samo elegantnije, sa pravim diplomama i doktoratima.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here