Home Izbori Stefanović: Šta posle Vučića – Levica Srbije

Stefanović: Šta posle Vučića – Levica Srbije

102
0
Levica Srbije - Srbija izbori
Foto: N1/Tanjug/Oksana Toskić

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović ocenio je u Šapcu da su svi opterećni izbornim koalicijama i da zato nema nikakvih planova šta će biti posle predstojećih izbora.

„Svi pričaju o koalicijama, a niko šta će da uradi nakon (premijera) Aleksandra Vučića. Građani ne zanju šta da očekuju nakon izbora, da li reprizu vlade, ili nešto novo, a to novo nudi Levica Srbije“, rekao je na tribini Stefanović.

Stefanović je dodao da građani moraju da znaju da je glas za Levicu Srbije siguran glas, jer će sigurno biti iznad cenzusa.

Prema njegovim rečima, Levica Srbije je otvorena za koalicione razgovore sa strankama koje prihvataju osnovna načela levice, kao što su agrarna reforma sa zabranom uvoza mesa i mesnih prerađevina, porez na verske objekte i da stranačko zapošljavanje bude krivično kažnjivo.

Levica Srbije je u Šapcu potpisala koalicioni sporazum s političkom grupom Pobeda za Šabac koju čini devet stranaka i udruženja građana.

Predsednik šabačkog odbora LS-a Radivoje Petrović poručio je da ta stranka traži ljude, a ne mesne odbore, jer su ljudi bitniji od samog stranačkog sistema.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here