Home Izbori Ljajić: Sa SNS na svim nivoima

Ljajić: Sa SNS na svim nivoima

119
0
Rasim Ljajić - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Lider SDPS Rasim Ljajić rekao je da je na sastanku sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem dogovorio koaliciju na svim nivoima.

Ljajić je Tanjugu rekao da je SDPS izuzetno zadovoljna postignutim dogovorom, kao i da su na sastanku sa Vučićem otklonjene nedoumice koje su postojale u pojedinim opštinama.

„U skoro svim opštinama u Srbiji ćemo ići zajedno, izuzev tamo gde postoji dogovor o odvojenom nastupu, a sve u cilju ostvarivanja što boljeg rezultata za obe stranke“, kazao je Ljajić.

On je dodao i da je tokom sastanka sa liderom SNS utvrđen plan predstojeće kampanje, koja će biti usmerena na obilaske svih opština u Srbiji i razgovor sa građanima, u cilju prezentacije rezultata Vlade, ali i svega onoga sto namerava da se uradi u narednom periodu.

„Nas ne zanima da li će se opozicija ujediniti, da li će ići u jednoj ili više kolona. Za nas je najvažnije da vodimo pozitivnu kampanju koja će dovesti do takvog izbornog rezultata da koalicija predvođena SNS-om u kratkom roku samostalno formira vladu.

Ta vlada će konačno završiti proces tranzicije, koja u Srbiji traje punih 25 godina“, zaključio je Ljajić.

Lider SDPS je dodao da će kampanja biti teška i da će lista predvođena SNS biti meta svih drugih stranaka i lista, ali da je uveren da će građani prepoznati da je i u teškim uslovima ova vlada uspela da očuva stabilnost i sprovodi reforme.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here