Home Izbori DS, SDS i LDP bez dogovora, nastavljaju se razgovori

DS, SDS i LDP bez dogovora, nastavljaju se razgovori

163
0
tadich 1
Foto: Darko Ćirkov

Dogovor Demokratske stranke (DS), Socijaldemokratske stranke (SDS) i Liberalno demokratske partije (LDP) o izlasku na izbore na jednoj listi nije konačan, to je ponuda o kojoj razgovore nastavljamo u nedelju, rečeno je Beti u DS. Boris Tadić kaže da je ponedeljak krajnji rok za dogovor.

„Nikakav dogovor nije postignut. Ni oko čega od onoga što je objavljeno nismo se dogovorili. Razgovori se nastavljaju. Što se mene tiče, poslednji rok za dogovor je ponedeljak, za kada sam i zakazao sastanak koji će biti održan u prostorijama SDS u podne. To je poslednji rok za postizanje dogovora, budući da je već dovoljno vremena izgubljeno“, rekao je Tadić.

Kako je objavio B92, u razgovore će se danas uključiti i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak

Lider demokrata Bojan Pajtić na Tviteru je potvrdio da će se održati još jedan sastanak. Čedomir Jovanović je, takođe na Tviteru, poručio „Ljudi, čekali smo godinama, možemo da izdržimo do ponedeljka“.

Ranije danas B92 je objavio da su SDS, DS i LDP postigle dogovor o izlasku na predstojeće izbore na jednoj listi i da će njen nosilac biti Dragoljub Mićunović iz DS.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here