Home Izbori Levica Srbije: Koalicija sa SNS-om i SPS-om je nemoguća

Levica Srbije: Koalicija sa SNS-om i SPS-om je nemoguća

98
0

Lider Levice Srbije Borislav Stefanović izjavio je večeras da su opozicione „kolone“ za nastup na predstojećim izborima „teško prihvatljive za tu partiju“ i da je nemoguća koalicija sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i Socijalističkom partijom Srbije (SPS).

„U prvoj koloni je stranka iz koje smo izašli, a izašli smo zbog programskog i ideološkog neslaganja i zbog toga što nisu želeli da naprave kritički otklon prema prošlosti, druga kolona nas ne uverava dovoljno da su se promenili i da nisu spremni da udju u vladu sa Aleksandrom Vučićem“, rekao je Stefanović na tribini održanoj u Boru, saopštila je Levica Srbije.

Stefanović je kazao da ne veruje u istraživanja koja se pojavljuju i koja favorizuju vladajuću stranku, a koja potcenjuju Levicu Srbije.

Prema njegovim rečima, Levica Srbije neće sklapati dogovore sa „onima koji žele isto kao Vučić, samo malo drugačije, nastavak privatizacije, otpuštanja i osiromašenje gradjana“.

On je kazao da se Levica Srbije priprema za predstojeće izbore i da još uvek traju razgovori s raznim grupama gradjana i sindikatima.

„Gradjanima Srbije ponudićemo novu politiku, nove ljude i nov program“, kazao je Stefanović i dodao da će se ta stranka zalagati za povećanje plata i penzija.

Izvor: Blic http://www.blic.rs/

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here