Home Izbori SPS: Tadić predsednik koji je izgubio sve

SPS: Tadić predsednik koji je izgubio sve

83
0
SPS - Srbija izbori
Foto: www.sps.org.rs

Socijalistička partija Srbije saopštila je da će Boris Tadić ostati zapamćen kao predsednik koji je izgubio saradnike, političke partnere, prijatelje i lično dostojanstvo i to samo zato što je, kako kažu, sve zaboravio i onda probao i druge da nagovori da zaborave.

„Neki ljudi znaju kada je vreme da se sklone. Neki umeju da prihvate odgovornost za sopstvene neuspehe i da priznaju da su krivi. Neki osete trenutak za dostojanstveni odlazak. Neki shvate da su bivši i puste druge. Oni koji ništa od toga ne znaju, imaju samo jedno ime: Boris Tadić“, navode iz SPS-a.

U saopštenju Glavnog odbora socijalista se dodaje da se Tadićem više neće baviti, te da će ga o svemu, kako kažu, podsetiti na izborima.

Tadić je ranije rekao da lider socijalista Ivica Dačić treba da podnese ostavku jer ga smatra odgovornim za pogibiju dvoje srpskih državljana u Libiji.

Na konferenciji za novinare podsetio je da se kidnapovanje dogodilo pre mesec dana i da je Dačić odgovoran što ranije nije sproveo istragu.

„Moraćemo da dobijemo odgovore šta se tu desilo i da li je Dačić odobrio putovanje, koje je rezultiralo kidnapovanjem“, rekao je Tadić.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here