Home Čačak „Članovi SNS idu po kućama i pitaju o izborima“

„Članovi SNS idu po kućama i pitaju o izborima“

137
SPS - Srbija izbori
Foto: www.sps.org.rs

Čačak — Predsednik Skupštine Čačka Veljko Negovanović pozvao je aktiviste SNS u tom gradu da ne posećuju građane u njihovim domovima i ispituj ih za koga će glasati.

Negovanović koji je i predsednik gradskog odbora Socijalistčke partije Srbije rekao je novinarima da se poslednjih dana njegovoj kancelariji javio veliki broj građana koji negoduju zbog toga.

„Na tako direktan način se do sada niko od političkih stranka nije tako ponašao. Čačak je uvek bio komplikovana politička sredina ali se nije dešavalo, kao sada, da pojedinci iz SNS-a idu od vrata do vrata i anketiraju naše sugrađane“, rekao je Negovanović.

Prema njegovim rečima, građane posebno iritira što anketari insistiraju da im građani kažu svoje podatke, ime, prezime.

„Veoma ružna pojava. Kampanja od vrata do vrata sada nema smisla pogotovo jer nastupate kao vlast. Na neki način to prelazi i granice dobrog ukusa i vaspitanja onih koji svojim postupcima vrše pritisak na naše sugrađane. Nadam se da će prestati sa tom ružnom praksom“, rekao je Negovanović.

Građani nemaju obavezu da stranačke aktiviste prime u kuću i odgovaraju na njihova pitanja, kaže Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić.

Izvor: B92 http://www.b92.net