Home Izbori SDS Beograd: U februaru Beograd još uvek pod prazničnom rasvetom

SDS Beograd: U februaru Beograd još uvek pod prazničnom rasvetom

183
0
SDS logo - Srbija izbori
Izvor: Južne vesti

Prošlo je tačno 48 dana od Nove godine, a Beograd je i dalje okićen novogodišnjom rasvetom. Podsećamo da je gradski menadžer Goran Vesić javno obećao uklanjanje uklanjanje ukrasne rasvete do sredine februara, ali svi građani Srbije odavno znaju da obećanja ove vlasti ne znače ništa. Novogodišnja rasveta na kraju februara ne simbolizuje praznike, već nesposobnost i neodgovornost ljudi koji vode naš grad, a koji nisu bili u stanju ni da okite Beograd na vreme.
„Prvo nije bio u stanju da rasvetu postavi na vreme, sada nije u stanju da je ukloni do proleća. Siniša Mali se ponaša kao neodgovoran domaćin koji kad ode iz stana ostavi za sobom uključena svetla u celom stanu, samo što u slučaju neodgovornog gradonačelnika i novogodišnje rasvete koja i dalje svetli, račune za struju će plaćati svi Beograđani.“ izjavio je predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke u Beogradu Aleksandar Ivanović.

SDS ističe da je jako neodgovorno ponašanje gradske vlasti da u trenucima kada se građanima smanjuju plate i penzije i ukidaju socijalna davanja, pod obrazloženjem mera štednje, u Beogradu dočekamo proleće sa novogodišnjom rasvetom.

„Daleko od toga da je novogodišnja rasveta najveći problem Beograda u ovom trenutku, ali to je samo još jedan u nizu pokazatelja da Siniša Mali nije dorastao za mesto gradonačelnika i tražimo od njega da momentalno podnese ostavku i da nastavi da se bavi svojim kompanijama na egzotičnim ostrvima širom sveta.“ dodao je Ivanović.

Izvor: SDS

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here