Home Izbori SDS Beograd: Molimo premijera Vučića da izda naređenje gradonačelniku Malom za uklanjanje...

SDS Beograd: Molimo premijera Vučića da izda naređenje gradonačelniku Malom za uklanjanje rasvete

211
0
SDS logo - Srbija izbori
Foto: Južne vesti

Poražavajuće je po Gradsku vlast kao i nadležne gradske službe što novogodišnja rasveta u Beogradu još uvek nije uklonjena iako je gradski menadžer Goran Vesić dao črvrsto obećanje da će „rasveta biti uklonjena do sredine februara“. Zato postavljamo pitanje Goranu Vesiću šta je njega i gradsku vlast na čelu sa gradonačelnikom Sinišom Malim sprečilo da se 47 dana nakon Nove godine ukloni rasveta sa ulica i koje će biti posledice za neispunjeno obećanje Vesića kojim se sam obavezao?

„Očigledno je da je i ovo dokaz lažne politike štednje ove vlasti. Istovremeno dok novogodišnja rasveta i u februaru dnevno guta milione kilovata električne energije, ukidaju se neka od najbitnijih socijalnih davanja za Beograđane.“ izjavio je predsednik GrO SDS Beograd Aleksandar Ivanović.

Beogradski SDS takođe podseća javnost da je premijer morao da „viče na Sinišu Malog“, kako je sam premijer priznao, kako bi rasveta uopšte i bila postavljena u gradu, par meseci ranije. SDS, uprkos takvom odnosu premijera prema gradonačelniku, neće vikati na Sinišu Malog kako bi rasveta sada bila uklonjena, ali SDS moli premijera Aleksandra Vučića da i ovaj put izda naređenje gradnačelniku, kako bi se rasveta konačno uklonila, a grad bio lišen suvišnih troškova.

SDS na kraju postavlja pitanje da li će javnost i ubuduće morati da se sa ovakvim ili sličnim zahtevima obraća premijeru Vučiću, imajući u vidu da premijer, kako se bliže izbori, preuzima funkciju i predsednika Mesne zajednice, predsednika Opštine, gradonačelnika Beograda, ministarske pozicije ali i sve one druge pozicije na kojima se njegovi nesposobni kadrovi ne snalaze.

Izvor: SDS

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here