Home Izbori Radulović: Pokret „Dosta je bilo“ ulazi u Skupštinu Srbije

Radulović: Pokret „Dosta je bilo“ ulazi u Skupštinu Srbije

93
0

Predsednik Pokreta „Dosta je bilo“ Saša Radulović izjavio je u Smederevu da je ta politička opcija prešla cenzus i da „sigurno ulazi“ u novi saziv Skupštine Srbije.

Radulović je na tribini naveo da pokret na čijem je čelu, ima više od šest odsto podrške u Beogradu i Vojvodini a da „u ostatku Srbije“ ima između tri i četiri.

„Ono što vidimo na terenu i energiju koju vidimo među ljudima, govori nam da ćemo uspeti. Napravli smo ogromne pomake na internetu. Našu fejsbuk stranicu u poslednjih mesec dana videlo je 1,4 milion ljudi, od toga 750.000 video pregleda, 150.000 posetilaca koji su lajkovali, šerovali. Na internetu smo daleko najjači,“ istakao je Radulović.

Prema njegovim rečima, cilj pokreta na predstojećim izborima je da se „pređe cenzus i da se (Aleksandar) Vučić spusti ispod 40 odsto podrške“.

Radulović je ocenio da u Srbiji vlada medijski mrak, dodavši da je poslednji put gostovao na televiziji s nacionalnom frekvencijom u martu 2014. godine.

„Preostaju nam društvene mreže, tribine, podela flajera, kampanja od čoveka do čoveka. Gledajući na okolnosti, veoma dobro nam ide“, rekao je Radulović.

Govoreći o saradnji sa ostalim opozicionim strankama, predsednik „Dosta je bilo“ je kazao da pokret ne traži koaliciju ni sa kim, ali da je spreman za dogovore o „sprečavanju izborne krađe“.

„Bilo bi zgodno da sve stranke koje ne koketiraju sa Vučićem, sarađuju, da imamo mobilne timove, kontrolore“, dodao je Radulović.

Izvor: N1 http://rs.n1info.com

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here