Home Izbori Ujedinjena seljačka stranka na izbore izlazi sa SNS-om?

Ujedinjena seljačka stranka na izbore izlazi sa SNS-om?

86
Miletić i Gašić - Srbija izbori
Foto: Južne vesti/ A.K.

Na sednici Glavnog odbora USS-a date su „odrešene ruke“ predsedniku Miliji Miletiću da odluči o predizbornoj koaliciji, a sudeći po prisustvu vrha SNS-a na svečanoj konvenciji povodom 16 godina od osnivanja USS-a, ta stranka će ponovo na izbore ići sa naprednjacima.

Pre svečane konvencije održane danas u niškom Narodnom pozorištu, predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik sa liste SNS-a Milija Miletić nije želeo da precizira da li je sa naprednjacima postignut konačan dogovor o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

Ipak, prisustvo nedavno smenjenog ministra Bratislava Gašića, koji se na konvenciji ponovo izvinio, savetnika premijera za poljoprivredu Dragana Glamočića, ali i vrha niškog SNS-a, gradonačelnika Zorana Perišića, predsednika Gradske opštine Palilula Bobana Džunića, poverenika SNS Milana Stanojkovića, narodnog poslanika Bratimira Vasiljevića, zamenika predsednika niške Skupštine Nenada Stankovića i drugih, implicira da će Milija Miletić sa svojom strankom čije je sedište u Svrljigu, ponovo na izbore sa naprednjacima od kojih, kako nezvanično saznaju „Južne vesti“, ovoga puta može očekivati 2 poslanička mesta u Narodnoj skupštini.

Podsetimo, Miletić je na izborima 2014. godine izabran za narodnog poslanika upravo na listi Srpske napredne stranke, nakon čega je podneo ostavku na mesto predsednika Opštine Svrljig.

Izvor: www.juznevesti.com