Home Izbori SNS: Vučevićevi savetnici rade besplatno

SNS: Vučevićevi savetnici rade besplatno

137
0
SNS - Srbija izbori
Foto: www.rtv.rs

Savetnici gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića ne primaju novčanu nadokanadu za posao koji rade, saopštio je SNS, reagujući na tvrdnje DS-a da Vučević ima više savetnika od gradonačelnika Njujorka.

U saopštenju Srpske napredne stranke se navodi da se Demokratska stranka služi lažima, pre svega, kada je reč o broju savetnika gradonačelnika Vučevića.

„Građani Novog Sada od onih koji su bili u stanju da kradu od dece sa posebnim potrebama, od onih koji su na početku izgradnje Bulevara Evrope napravili jednu od najvećih kriminalnih afera u istoriji grada, od onih koji su krali na investiciji centralne kuhinje i ne očekuju da čuju istinu“, ocenjuju napredljaci.

Vrhunac nemorala i pokušaja nipodaštavanja građana Novog Sada predstavlja činjenica da „sledbenici kriminalnog režima Bojana Pajtića, koji su bili u stanju da 2012.godine, u jednom danu, za svega nekoliko sati, zaposle više od stotinu svojih aktivista u jednom javno-komunalnom preduzeću u Novom Sadu, danas nekome drže lekcije o stranačkom zapošljavanju“, poručuje SNS.

Birači ni ovoga puta neće nasesti na laži i podvale onih koji će uskoro morati da polože račune za pljačku koju već 16 godina sprovode nad građanima Vojvodine, zaključuje se u saopštenju novosadskog SNS-a.

Gradski odbor naprednjaka Novog Sad saopštio da svi podaci o broju savetnika gradonačelnika Novog Sada su potpuno transparentni i javni, a DS u u tom gradu nastavlja da obmanjuje građane, jer upravo njihova matrica političkog delovanja je da će više puta izgovorena laž na kraju postati istina.

„Sa druge strane, pozivamo družinu Bojana Pajtića da odgovori na pitanje da li u nekom gradu na svetu postoji primer da lokalna vlast toliko mrzi svoje sugrađane i misli isključivo na sebične uskostranačke interese, da u jednom danu, u jednom gradskom preduzeću, zaposli više od stotinu svojih aktivista kao što je to uradila Demokratska stranka neposredno pred gubitak vlasti u Novom Sadu?“, naveli su novosadski naprednjaci.

Oni pitaju i „šta je sa 500 miliona dinara namenjenih za kuhinju za novosadske vrtiće, šta je sa 460 miliona dinara namenjenih za Bulevar Evrope, gde je nestalo milion evra namenjenih deci sa posebnim potrebama“?

„Oni što su letovali na Brionima u vreme proslave 20 godina od pogroma nad Srbima u Hrvatskoj danas nekome drže lekcije o moralu! Režim Bojana Pajtića, koliko god svojim lažima pokušavao da obmane građane, uskoro će doživeti debakl i definitivno sići sa političke scene i tek tada će se videti koliko je zlo štetočinska vlast Demokratske stranke više od deceniju i po činila građanima Vojvodine“, saopštio je SNS Novog Sada.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here