Home Izbori Gašić: Uskoro o kandidatu SNS za gradonačelnika Niša

Gašić: Uskoro o kandidatu SNS za gradonačelnika Niša

137
0

Iako izbori još nisu ni raspisani, potpredsednik Srpske napredne stranke najavio je sinoć u Nišu da će do sledećeg petka ta partija formirati kandidacione liste za sve nivoe izbora.

Tada bi, rekao je u izjavi lokalnoj televiziji „Zona plus“ koja je u vlasništvu njegove porodice, moglo da se govori i o kandidatu za gradonačelnika.

Ko će biti kandidat za gradonačelnika biće jasnije kada liste budu gotove – prenosi TV „Zona plus“.

Aktuelni gradonačelnik Niša Zoran Perišić je član Srpske napredne stranke, ali i dalje nije poznato da li će on biti kandidat za tu funkciju i na predstojećim izborima.

Kao mogući kandidati se pominju nekadašnji radikali – penzionisani general Momir Stojanović, donedavni direktor „Jugoistoka“ Darko Bulatović i predsednik niške opštine Palilula Boban Džunić, gradski većnik Srđan Aleksić, direktor Direkcije za javni prevoz Nenad Stanković, ali i aktuelni poverenik SNS u Nišu Milan Stanojković.

„Jednistvo stranke iznad interesa pojedinca“

Na sastanku zatvorenom za javnost Gašić je kritikovao niške naprednjake zbog „nejedinstva“, tvrdi izvor „Južnih vesti“.

„On je bio posebno ljut, jer niko nije branio Perišića i Slavkovića i demantovao, kako je rekao, neosnovane napade opozicije“ – tvrdi naš izvor.

Sam Gašić je za „Južne vesti“ potvrdio da je nezadovoljan načinom na koji stranka funkcioniše u Nišu.

„Svi moraju da jedni druge čuvaju i brane i da kažu da se laže kad se napiše da je Grad u blokadi, a gradonačelnik na odmoru, što je čista laž“ – kaže Gašić.

On nije imao komentar na činjenicu da je prema evidenciji Narodne banke Srbije račun Grada Niša u blokadi još od 8. januara, a da u poslednje 3 godine nije bio blokiran samo 2 meseca.

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here