Home Beograd Božović: Umesto hajke, raspišite izbore

Božović: Umesto hajke, raspišite izbore

125
0

Predsednik beogradskog odbora Demokratske stranke Balša Božović pozvao je naprednjake da umesto „hajke na demokrate“ raspišu izbore u Beogradu.

Balša Božović je u saopštenju naveo da SNS ne sme da raspiše izbore u glavnom gradu, kao ni u Mladenovcu, iako je zakonski rok istekao.

Odgovarajući na navode SNS-a da demokrate nemaju šta da ponude u Mladenovcu, gradu koji su opljačkali i zbog čega im lokalni lider sedi u zatvoru, Božović odgovara da Dejan Čokić „ne sedi u zatvoru“.

Istakao je da nema vladavine prava u zemlji gde se zabranjuju izbori, a politički suparnici drže u zatvoru i na naslovnim stranama tabloida.

„Vi ste već izgubili“, poručuje Božović.

Demokrate su sinoć optužile naprednjake da su zabranili najavljenu tribinu u skupštini opštine Mladenovac, na šta je SNS odgovorio da je to još jedna manipulacija i prevara, te da je opština Mladenovac ponudila DS-u nekoliko termina u kojima su mogli da održe tribinu.

„Sve termine su odbili, a preko medija su najavljivali tribinu u terminu koji je bio ranije zauzet“, naveli su naprednjaci.

Izvor: RTS http://www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here